Stoppa Fas 3 och gör det NU! Skriv på!

Tjenamoss i Fas 3 -träsket! Det ser ut som om de intagna i Fas 3 får vänta på sin befrielse. Stefan Löfvén och Ylva Johansson i regeringen går tydligen runt och väntar på ett Arbetslöshetens Mirakelkur, de vill ha Europas lägsta arbetslöshet 2020, men hur?
 
Fas 3:arna får vänta på sin tur men om jag går på min egen övertygelse så kommer de intagna hamna i andra åtgärder snarlika Fas 3. För det finns ingen politisk lösning på problemet. Problematiken är mycket delikatare än så. Det handlar om en hel, gigantisk sysselsättningsindustri som ska matas med pengar, dina och mina pengar. Det handlar om anordnare, vars avtal är sekretessbelagda, antalet anordnare - också uppgifter som är sekretessbelagda samt sysselsatta på arbetsförmedlingen. De måste ju ha jobb - riktiga jobb. Sedan är det en kader tjänstemän/kvinnor på arbetsmarknadsdepartementet som också ska ha jobb - naturligtvis. Och sist, politiker som kräver sitt bidrag från svenska skattebetalare. 
 
Om denna industri försvinner så kommer arbetslösheten att öka dramatiskt i antal. Fas 3 är ett instrument att frisera arbetslöshetsstatistiken, inget annat. Människor blir förvarade på öppna anstalter, men anordnare och tjänstemän, politiker tjänar på upplägget! De har jobb - de är sysselsatta, på riktigt. 

De ska kyssa skattebetalarnas fötter, varje dag. Helst flera gånger.
 
Under tiden som de sitter på Rosenbad och rullar tummarna samt väntar på miraklet så kan vi fortsätta att utöka namninsamlingen "Stoppa Fas 3 och gör det NU!"
Insamlingen är uppdelad på två sidor för att öka spridningen, men om ni är snälla och sprider denna bloggen ökar ni spridningen sjufallt! Jag tackar er storligen på förhand!

Linda Åberg Luthman - frisläppt slav från Fas 3 men icke desto mindre en av befrielsens stora förkämpar!

Här är länkarna: 
 
https://www.minkampanj.nu/petitions/stoppa-fas-3-och-gor-det-nu
 
och
 
http://namninsamling.se/index.php?Namn=Namn&sida=2&nid=9734&fnvisa=namn
 
 
Vi hörs igen! 
Nu ska jag ut med bultsaxen och befria fler från Fas 3!

Alliansens misär - vanliga dödliga får betala det där!

Tyvärr så är det så att mycket av skattemedlen inom sociala sektorer i våra kommuner som BORDE gå till hjälp åt missbrukare och utsatta går till andra utsatta på annat sätt - nämligen alla de sjuka och arbetslösa som av staten blivit "överförda" till kommunernas hårt ansträngda kassor. De som borde fått hjälp av staten! Men jag tycker att missbruksvården borde vara en statlig angelägenhet. Missbruket är ju ett nationellt gigantiskt problem. Att göra som förra styret gjorde var ju bara att skyffla över misären på kommunerna. Det fanns redan tillräckligt med misär i kommunerna före det. Alla utsatta grupper ställs mot varandra. Och misären blir en never ending story!

Och Alliansens patetiska uttalanden under regeringstiden var ju helt vidrigt! De omskrev alla försäkringar som bidrag och köpte billiga poäng av sin väljarboskap. De stod och skrek sig BLÅA om Arbeitslinjen VS Bidragslinjen. De har stigmatiserat så många kategorier ur befolkningen med sin politiska rappakalja. Människor utmålades som parasiter på systemet. 
Arbetslösa utmålades som lata, oduschade bidragssnyltare, sjuka utmålades som hypokondriker och förklarades friska via "rehabiliteringslinjen" De där 8 åren med Alliansen är vår tids största skamfläck. Och i Alliansens regi öppnades Fas 3-anstalter, anordnare blev fångvårdare på dessa "öppna anstalterna". Fas 3 blev den nya sortens lösdriverilag/förordning. 
Under tiden fick missbrukarna en mer och mer undanskymd plats, i förra styrets regi så skulle de negligeras. Och hade Alliansen vunnit valet igen så hade dessa utsatta och svårt ansatta människorna blivit inspärrade på s.k. moderna arbetslägerliknande platser, ännu en ny form av "sysselsättningsplatser" med ännu fler fångvårdare (anordnare).
Alliansen stod för en utsorteringspolitik, visserligen lite uppdaterad men ändå med grunddrag från en nazifierad/fascistisk grundsyn: 
Übermensch unt Untermensch. 
Kapitalet stod vid sidan om och applåderade för de fick gratis arbetskraft, och de fick betalt av staten för att "ta hand om" detta samhällets mest utsatta, alla de kategorier jag nämnt ovan. 

Gamla tiders syn på fattiga och sjuka, missbrukare infördes. Alla klumpades samman till en term "de missanpassade". Och i andra änden höjdes de arbetande till skyarna och belönades med jobbskatteavdrag och andra mutor. Så får man tyst på en stor kategori människor. Den medgörliga massan som snällt tog emot sina jobbskatteavdrag och tittade åt andra hållet så de slapp beblanda sig och ta anstöt av misären. Då var det enklare att bara åka hem, sjunka ner i soffan och låta sig indoktrineras av skvalpropaganda och Let's Dance!