Glad Påsk?

Slavarna ska visst få fira påsk!Kära nån! Hur ska de stackarna kunna fira en Glad Påsk om de tvingas stå i denna kö? Men de är i alla fall tillsammans och kan hämta lite kraft ifrån varandra för någon annan lär inte ge dem någon kraft. Inte regeringen, inte Stora Staten, kanske inte ens Gud om han eller hon nu finns någonstans. De hade behövt en Gud som lyssnade på dem och bönhörde dem. En Allsmäktig Gud som med en fingervisning förvisade vår regering till De Odugligas Träsk.
Där de hör hemma.
En regering som har landat på baken och i praktiken misslyckats med det mesta. Främst att besvärja demoner och arbetslösheten. De enda som tjänat på vår regering är de redan besuttna, de som av många orsaker inte behöver be till någon Gud för att man ska kunna klara morgondagen. Och de som kunde benämnas nyrika då de tjänat stora summor på att vara anordnare för människor som tvingats in i Fas 3. Arbetsförmedlingens ändstation. Den som i folkligt tal kallas för den Slutliga lösningen.

Jag vill tipsa om en annan bloggare, Helga Von Pitbull, som i underbara och satiriska ordalag beskriver den arbetslöses situation i Ändstationen. Helga har gjort hela denna makabra situation mer begriplig för allmänheten. Utan Helgas och andra bloggares insatser i detta ämne hade allmänheten haft mycket svårare att få den nödvändiga informationen de så innerligt behöver för att synliggöra ett gigantiskt fiasko.
Sedan finns det de bloggare som arbetar i liten skala, en som faller mig i smaken är Slavepoet. En slav som skriver om sin tillvaro när så väl massa Reinfeldt inte är uppmärksam. De slavarna har inte fått särskilt mycket morötter men väl fått smaka piskan desto fler gånger.

Här kommer länkarna till Helga och Slavepoet.

http://helgavonpitbull.wordpress.com/

http://slavepoet.wordpress.com/

Slavepoet har också en svensk version under uppbyggnad. Hoppas att den fraktionen av Slavarnas befrielsefront lyckas i sin mission att befria Slavarna från Fas 3.

http://slavstugan.wordpress.com/

I Ungern byggs nu arbetsläger för fulla muggar, om man inte tror mig så kan man med lätthet Googla om detta på nätet, och människor här i Sverige förfasas över detta illdåd men att det finns olika sorters moderna arbetsläger här i Sverige, det rycker de på axlarna åt. De arbetslösa får skylla sig själva. Men de arbetslösa kommer bli fler och dessa läger kommer bli enorma och hut går hem. De som förut ryckte på axlarna åt detta problem kommer att bli medfångar och naivt fundera på hur det kunde gå på detta sätt?
Ja, säg det. Men det var trevligt så länge det varade, med jobbskatteavdrag och allt. Eller hur?