Stoppa Fas 3 och gör det NU! Skriv på!

Tjenamoss i Fas 3 -träsket! Det ser ut som om de intagna i Fas 3 får vänta på sin befrielse. Stefan Löfvén och Ylva Johansson i regeringen går tydligen runt och väntar på ett Arbetslöshetens Mirakelkur, de vill ha Europas lägsta arbetslöshet 2020, men hur?
 
Fas 3:arna får vänta på sin tur men om jag går på min egen övertygelse så kommer de intagna hamna i andra åtgärder snarlika Fas 3. För det finns ingen politisk lösning på problemet. Problematiken är mycket delikatare än så. Det handlar om en hel, gigantisk sysselsättningsindustri som ska matas med pengar, dina och mina pengar. Det handlar om anordnare, vars avtal är sekretessbelagda, antalet anordnare - också uppgifter som är sekretessbelagda samt sysselsatta på arbetsförmedlingen. De måste ju ha jobb - riktiga jobb. Sedan är det en kader tjänstemän/kvinnor på arbetsmarknadsdepartementet som också ska ha jobb - naturligtvis. Och sist, politiker som kräver sitt bidrag från svenska skattebetalare. 
 
Om denna industri försvinner så kommer arbetslösheten att öka dramatiskt i antal. Fas 3 är ett instrument att frisera arbetslöshetsstatistiken, inget annat. Människor blir förvarade på öppna anstalter, men anordnare och tjänstemän, politiker tjänar på upplägget! De har jobb - de är sysselsatta, på riktigt. 

De ska kyssa skattebetalarnas fötter, varje dag. Helst flera gånger.
 
Under tiden som de sitter på Rosenbad och rullar tummarna samt väntar på miraklet så kan vi fortsätta att utöka namninsamlingen "Stoppa Fas 3 och gör det NU!"
Insamlingen är uppdelad på två sidor för att öka spridningen, men om ni är snälla och sprider denna bloggen ökar ni spridningen sjufallt! Jag tackar er storligen på förhand!

Linda Åberg Luthman - frisläppt slav från Fas 3 men icke desto mindre en av befrielsens stora förkämpar!

Här är länkarna: 
 
https://www.minkampanj.nu/petitions/stoppa-fas-3-och-gor-det-nu
 
och
 
http://namninsamling.se/index.php?Namn=Namn&sida=2&nid=9734&fnvisa=namn
 
 
Vi hörs igen! 
Nu ska jag ut med bultsaxen och befria fler från Fas 3!

Kommentera här: