Valfläsk!


Kommer att ösas över svenskarna innan valet!

Valfläsk!Vi har knappt ens hunnit in i 2010 på allvar då Alliansen startar upp med sin valkampanj, det gör visserligen de rödgröna också men jag kan ana en desperation i Alliansens kampanjteknik. Moderaterna vänder sig till grupper i samhället som de aldrig skulle få för sig att vända sig till om de var i majoritet eller hade bra siffror i opinionsmätningar. Nu vänder de sig till kvinnor som inte har det så fett, som om moderaterna någonsin gjort något för kvinnor med låga inkomster innan! Nej, det ligger naturligt vis en baktanke i detta, som med allt annat som sker i den politiska världen. Man vill lägga rabarber på dessa kvinnor innan de sugs upp av de rödgröna.

Men Alliansen har begått grova misstag sedan de tillträdde 2006, jobbskatteavdragen och skattesänkningarna för en kategori människor som inte har det illa ställt på något vis, var ett slag i ansiktet mot de som av förklarliga orsaker fått det sämre! Arbetslösa och sjuka.

Centerpartiet är inte så dåliga de heller men det visste vi sedan innan att både de och de mindre partierna i Alliansen hänger på en skör tråd, har man varit medlöpare i en galen politik får man stå sitt kast. Kan det vara så att deras väljare anser att Maud Olofsson satt sig i knät på Fredrik Reinfeldt och Anders Borg? Jag kan inte direkt påstå att jag tycker att deras allians partierna emellan har varit sund. Snarare är det så att de har ingått ett s.k skenäktenskap för att på så sätt hålla sig vid makten. Jag skriver också här att jag tror att det dessutom är en mesallians. För nu kommer deras rätta partitillhörigheter fram. Var och en står sig själv närmast och kristdemokraterna är verkligen på fallrepet.

Så för säkerhets skull så får man huka sig för nu laddar de om och kommer ösa valfläsket över Sveriges befolkning med hinkar, inga skopor!
Bäst att se upp!

Kommentera här: